
- Produkto kodas: 1663
- Svoris: 2.50g
2 lakštai agaro lygu 6 lakštams želatinos. Taip be gyvulinės
kilmės želatinos bus nesunku pagaminti Jūsų norimus pyragaičius, desertus ir
pan.
Paruošimas:
1. 2 lapelius agaro, 200 ml skysčio, pavirkite apie2 min. (
agaras turi būti visiškai ištirpęs).
2. Įmaišykite maždaug. 300 ml šaltų ingredientų. Dedant
plaktą grietinėlę (pvz., tortų įdarams), leiskite karštam mišiniui šiek tiek
atvėsti, kitaip kremas išsilydys.
Kitas būdas: 2 lapeliai agaro + 500 ml skysčio + virkite 2
minutes (agaras turi būti visiškai ištirpęs).
Pilkite į norimą formą. Atvėsinkite 1-3 valandas,
priklausomai nuo recepto.
Sudėtis: Gelinamoji medžiaga agaras-agaras E406 (90%),
drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis E422.
Alergenai: Pėdsakų nėra.
Maistinė energetinė vertė per 100 g produkto: 801 kJ/198
kcal. Riebalai <0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g. Angliavandeniai
10 g, iš kurių cukrų <0,5 g. Skaidulos 77 g. Baltymų <0,5 g. Druska 0,9 g
Grynasis kiekis: 2.5 g.
Kilmės šalis Vokietija