Produkto kodas: PADAZAI 920
„Callebaut“ tamsaus
šokolado padažas . Aksominis šokolado padažas, pasižymintis intensyviu kakavos
skoniu. Šis tamsiai rudas šokolado skonio padažas yra skystos tekstūros, lengvai padekoruosite
desertus taip pat puikiai tinka dekoruoti ledus, pieno kokteilius, blynus,
keksiukus ir da..
13.95€
Be PVM:11.53€
Produkto kodas: 20374257-2
Pasterizuota baltųjų persikų tyrė.Sudedamosios dalys: baltųjų persikų tyrė(90%); cukrus(10%); antioksidantas askorbo rūgštis.Maistinė energinė vertė per 100g produkto: 375,1 Kj/88,44
kcal. Riebalai 0,225 g. iš kurių sočiųjų riebalų 0,019 g., angliavandeniai 20,1
g. iš kurių cukrų 20,1 g., baltymai..
9.70€
Be PVM:8.02€
Produkto kodas: 18151
Callebaut Crema 811 juodo šokolado įdaras. Įdaras yra jau
paruoštas naudojimui. Šis įdaras tinka šokoladinių saldainių įdarams. Ledų gamybai,
tortų biskvitų pertepimams. Desertų puošybai.Callebaut Crema 811 sudėtyje turi 28% šokolado.Pagaminta tik iš aukštos kokybės natūralių ingredientų. Su
alyv..
6.20€
Be PVM:5.12€
Produkto kodas: 18150
Callebaut Crema balto W2 šokolado įdaras. Įdaras yra jau
paruoštas naudojimui. Šis įdaras tinka šokoladinių saldainių įdarams. Ledų gamybai,
tortų biskvitų pertepimams. Desertų puošybai.Callebaut Crema Callebaut Crema balto W2 šokolado įdaras W2 įdaras
yra balto šokolado skonio.Pagaminta tik iš a..
6.20€
Be PVM:5.12€
Produkto kodas: 18179
Callebaut Crema šokoladinis – karamelinis įdaras. Įdaras yra
jau paruoštas naudojimui. Šis įdaras tinka šokoladinių saldainių įdarams. Ledų
gamybai, tortų biskvitų pertepimams. Desertų puošybai.Callebaut Crema Gold sudėtyje yra 8% šokolado , karamelinio
šokolado, kuris yra stipriomis iriso, svies..
7.20€
Be PVM:5.95€
Produkto kodas: 20374257-1
Pasterizuota egzotinių vaisių tyrė.Sudedamosios dalys: vaisių tyrė 86% (ananasas,
kokosas),cukrus 13%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų sultys. Maistinė energinė vertė per 100g produkto: 695,7 Kj/kcal.
Riebalai 8,65 g. iš kurių sočiųjų riebalų 7,49 g., angliavandeniai 20,2 g., baltymai 1..
11.00€
Be PVM:9.09€
Produkto kodas: 1kg-gliukoze
Gliukozės sirupas
tirštos konsistencijos.Gliukozės sirupas tai
vienas iš pagrindinių ingredientų gaminant cukraus masę. Taip pat glazūrų,
zefyrų, šokoladinių, karamelinių gaminių gamybai. Gliukozės sirupas apsaugo
produktus nuo cukraus kristalizacijos, suteikia elastingumo .Grynasis kiekis 1000 ..
5.10€
Be PVM:4.22€
Produkto kodas: 10376
Gliukozės sirupas tirštos konsistencijos.Gliukozės sirupas tai vienas iš pagrindinių ingredientų
gaminant cukraus masę. Taip pat glazūrų, zefyrų, šokoladinių, karamelinių
gaminių gamybai. Gliukozės sirupas apsaugo produktus nuo cukraus
kristalizacijos, suteikia elastingumo .Grynasis kiekis 50..
5.20€
Be PVM:4.30€
Produkto kodas: PADAZAI 198
„Callebaut“tikros karamelės padažas. Šis auksinės karamelės
spalvos padažas puikiai tinka gardinti ledus, keksiukus, pyragus, naudoti
tortams tarp biskvitų,gardinti kokteilius ir dar daugiau. Skystos tekstūros. Padažas yra sviestinio
iriso skonio. Butelis turi siaurą dozatorių, tam, kad len..
14.15€
Be PVM:11.69€
Produkto kodas: gliukoze-500(mzs)
Labai tirštas gliukozės sirupasMaistinė energetinė vertė per 100 g produkto: 1360 kj/320 kcal. riebalų 0,0 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys 0,0 g., angliavandenių 80,0 g., iš kurių cukrų 32,0 g., baltymai 0,0 g., druska 0,1 g.Grynasis kiekis 500 g.Laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje patalpojen..
3.70€
Be PVM:3.06€
Produkto kodas: 20374257
Pasterizuota pasiflorų tyrė.Sudedamosios dalys: pasiflorų tyrė ir sultys 90 %. Cukrus 10 %.Maistinė energetinė vertė per 100 g. produkto: 486,7 kj / 115,7 kcal. Riebalai 0,63 g., angliavandeniai 18,5 g., iš kurių cukrų 18,4 g., baltymai 2,0 g., druska 0,065 g. Grynasis kiekis 1 kg.Tinka v..
12.50€
Be PVM:10.33€