Produkto kodas: CALLEBAUT 6019
„Callebaut Chocolate Mousse“ turi ne mažiau kaip 70%
pieniško „Callebaut“ šokolado. Yra kreminio pieniško šokolado skonio. Putėsiai yra sodrios
ir vientisos tekstūros.Lengvas ir greitas paruošimas.Kaip paruošti putėsius: 1 ltr šalto pieno sumaišykite su 800 g Callebaut paruoštais putėsių milteliai..
15.90€
Be PVM:15.90€
Brand: Funcakes, Nyderlandų Karalystė
Produkto kodas: F25315
FunCakes Deco Melts
Rožinės spalvos tirpinamas
glaistas. Glaistas yra aviečių skonioPuikiai tiks tortų apliejimams, popsiukams padengti. Tinka gaminti burbulus ir kitas
šokoladines dekoracijas. Glaistą tiesiog pašildykite mikrobangų krosnelėje arba garų
vonelėje . J..
4.90€
Be PVM:4.90€
Produkto kodas: baltas_glaistas_500g
Baltas glaistas. Tinka desertų puošybos elementų gamybai. Puikiai tiks burbulų gamybai. Tinka torto dengimui, apliejimams. Galima dažyti norima spalva.Sudėtis: cukrus, visiškai hidrintas palmių branduolio
aliejus, nugriebto PIENO milteliai, PIENO išrūgų milteliai, emulsiklis: SOJOS
lecitinas ..
3.80€
Be PVM:3.80€
Produkto kodas: baltas-glaistas-500-g
Ypač baltas šokoladinis glaistas. Netemperuotas.Tinka desertų puošybos elementų gamybai. Puikiai tiks burbulų
gamybai. Tinka torto dengimui. Galima dažyti norima spalva. Sudėtis: Cukrus, augalinis palmių aliejus, augaliniai
riebalai, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis. Sojų lecinas, drusk..
4.80€
Be PVM:4.80€
Produkto kodas: BARRY 502
Baltasis
šokoladas CACAO BARRY ZEPHYR (34%)Sudedamosios
dalys: cukrus, kakavos sviestasnenugriebto
pieno milteliai, nugriebto pienomilteliai,
emulsiklis sojų lecitinasKakavos
sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 34 %Grynasis
kiekis 0.420 g.Maistingumas
per 100 g. produkto2500kj/597kcal.
Riebala..
9.60€
Be PVM:9.60€
Produkto kodas: b-glaistas-č-200
Balto šokolado skonio glaistas. Glaistą galima dažyti bet kokia norima spalva. Tiks tortų apliejimui, spurgytėms puošti, šokoladiniams burbulams gaminti, grybukų koteliams, galvytėm aplieti. Ir kitom šokoladinėms dekoracijom gaminti.Grynasis kiekis 200 g.Sudėtis: cukrus, visiškai hidrinti auga..
1.85€
Be PVM:1.85€
Produkto kodas: bananu_glaistas
Šokoladinis bananų skonio glaistas. Puikiai tiks gaminti desertų dekoracijom, tokių kaip burbulai, torto apliejimui, dengimui. Sudedamosios dalys: cukrus, visiškai hidrintas palmių
branduolių aliejus, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, emulsiklis -
SOJOS lecitinas, dažiklis - ..
1.85€
Be PVM:1.85€
Produkto kodas: bananu_glaistas_500_g
Bananų skonio glaistas. Puikiai tiks gaminant torto papuošimus, tokius kaip burbulus. Tiks torto apliejimui. Taip pat tinka popsiukams padengti. Sudedamosios dalys: cukrus, visiškai hidrintas palmių
branduolių aliejus, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, emulsiklis -
SOJOS lecitinas,..
3.60€
Be PVM:3.60€
Produkto kodas: SOKOLADAS-105
Apelsinų skonio šokoladas ORANGE-105Grynasis kiekis 500 g.Sudėtis: cukrus, kakavos sviestas, nenugribto pieno
milteliai,emulsiklis sojų lecitinas, natūrali aplesinų kvapnioji medžiaga,
dažiklis: E160e, natūrali vanilės kvapnioji medžiaga.Sudėtyje gali būti alergenų – PIENASMaistinė energetinė vert..
10.00€ 11.50€
Be PVM:10.00€
Produkto kodas: CALLEBAUT W2
Aukščiausios kokybės Belgiškas baltasis šokoladas W2. 28 %. Šis šokoladas plačiai naudojamas saldainių, kremų, įvairių įdarų, putėsių gamybai. Tinka aplieti
tortą, galima dažyti.Sudėtis: cukrus, kakavos riebalai, sausas nenugriebtas
pienas, emulsiklis: sojos lecitinas..
18.40€
Be PVM:18.40€
Produkto kodas: w2-2500
Aukščiausios kokybės Belgiškas baltasis šokoladas W2. Šis šokoladas plačiai naudojamas saldainių, kremų, įvairių įdarų, putėsių gamybai. Tinka aplieti tortą, galima dažyti.Sudėtis: cukrus 48 %, kakavos sviestas 27,5 %, nenugriebto pieno milteliai, emuls..
35.90€
Be PVM:35.90€
Produkto kodas: CALLEBAUT 196
Callebaut Juodasis
šokoladas 54.5% .Sudedamosios dalys: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip
54,5%, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (sojų
lecitinas), natūrali vanilė. Tinka
vegetarams.Energetinė produkto vertė per 100 gramų : Energinė ve..
18.18€
Be PVM:18.18€