Menu
Prekių krepšelis

Šokoladas, Glaistas

Šokoladas, Glaistas

Produkto kodas: CALLEBAUT 6019
„Callebaut Chocolate Mousse“ turi ne mažiau kaip 70% pieniško „Callebaut“ šokolado. Yra kreminio pieniško šokolado skonio. Putėsiai yra sodrios ir vientisos tekstūros.Lengvas ir greitas paruošimas.Kaip paruošti putėsius: 1 ltr šalto pieno sumaišykite su 800 g Callebaut paruoštais putėsių milteliai..
15.90€
Be PVM:15.90€
Brand: Funcakes, Nyderlandų Karalystė Produkto kodas: F25315
FunCakes Deco Melts  Rožinės  spalvos tirpinamas glaistas.  Glaistas yra aviečių skonioPuikiai tiks tortų apliejimams, popsiukams  padengti. Tinka gaminti burbulus ir kitas šokoladines dekoracijas.  Glaistą tiesiog pašildykite mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje . J..
4.60€
Be PVM:4.60€
Produkto kodas: baltas-glaistas-500-g
 Ypač baltas šokoladinis glaistas. Netemperuotas.Tinka desertų puošybos elementų gamybai. Puikiai tiks burbulų gamybai. Tinka torto dengimui. Galima dažyti norima spalva. Sudėtis: Cukrus, augalinis palmių aliejus, augaliniai riebalai, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis. Sojų lecinas, drusk..
4.70€
Be PVM:4.70€
Produkto kodas: baltas_glaistas_500g
Baltas glaistas. Tinka desertų puošybos elementų gamybai. Puikiai tiks burbulų gamybai. Tinka torto dengimui, apliejimams. Galima dažyti norima spalva.Sudėtis: cukrus, visiškai hidrintas palmių branduolio aliejus, nugriebto PIENO milteliai, PIENO išrūgų milteliai, emulsiklis: SOJOS lecitinas ..
3.60€
Be PVM:3.60€
Produkto kodas: glaistas-lv-100
Baltas glaistas. Tinka desertų puošybos elementų gamybai. Puikiai tiks burbulų gamybai. Tinka torto dengimui, apliejimams. Galima dažyti norima spalva.Sudėtis: cukrus, visiškai hidrintas palmių branduolio aliejus, nugriebto PIENO milteliai, PIENO išrūgų milteliai, emulsiklis: SOJOS lecitinas E3..
1.10€
Be PVM:1.10€
Produkto kodas: BARRY 502
Baltasis šokoladas CACAO BARRY ZEPHYR (34%)Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestasnenugriebto pieno milteliai, nugriebto pienomilteliai, emulsiklis sojų lecitinasKakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 34 %Grynasis kiekis 0.420 g.Maistingumas per 100 g. produkto2500kj/597kcal. Riebala..
9.50€
Be PVM:9.50€
Balto šokolado skonio glaistas. Lašeliai 200 g.
Išparduota
Produkto kodas: b-glaistas-č-200
Balto šokolado skonio glaistas. Glaistą galima dažyti bet kokia norima spalva. Tiks tortų apliejimui, spurgytėms puošti, šokoladiniams burbulams gaminti, kitom šokoladinėms  dekoracijom gaminti.Grynasis kiekis 200 g.Sudėtis: cukrus, visiškai hidrinti augaliniai, riebalai (palmių branduolių). Nu..
1.60€
Be PVM:1.60€
Produkto kodas: bananu_glaistas_500_g
Bananų skonio glaistas. Puikiai tiks gaminant torto papuošimus, tokius kaip burbulus. Tiks torto apliejimui. Taip pat tinka popsiukams padengti. Sudedamosios dalys: cukrus, visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, emulsiklis - SOJOS lecitinas,..
3.40€
Be PVM:3.40€
Produkto kodas: belcolade 71
Tikrasis juodasis  belgiškas šokoladas Belcolade 71 %.Grynasis kiekis 500 g.Juodasis šokoladas, pagamintas iš Ekvadoro nacionalinių kakavos pupelių, suteikiančių šokoladui ypač kokybišką skonį ir sodrų aromatą. Didelis kakavos kiekis suteikia švelnų ir subtilų aromatą su gėlių, razinų, rūgšč..
8.00€
Be PVM:8.00€
Produkto kodas: CALLEBAUT W2
 Aukščiausios kokybės Belgiškas baltasis  šokoladas W2.  28 %. Šis šokoladas plačiai naudojamas  saldainių, kremų,  įvairių įdarų, putėsių gamybai. Tinka aplieti tortą, galima dažyti.Sudėtis: cukrus, kakavos riebalai, sausas nenugriebtas pienas, emulsiklis: sojos lecitinas..
8.40€
Be PVM:8.40€
Produkto kodas: w2-2500
 Aukščiausios kokybės Belgiškas baltasis  šokoladas W2.   Šis šokoladas plačiai naudojamas  saldainių, kremų,  įvairių įdarų, putėsių gamybai. Tinka aplieti tortą, galima dažyti.Sudėtis: cukrus 48 %, kakavos sviestas 27,5 %,  nenugriebto pieno milteliai, emuls..
35.90€
Be PVM:35.90€
Produkto kodas: CALLEBAUT 823 - 2.5
Aukščiausios kokybės Belgiškas pieninis šokoladas 33,6 %.Šokoladas puikiai tiks saldainių gamybai, torto apliejimui, musiniams pyragams, šokolado fondiu ir dar daugiau.Sudėtis: kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 33,6 %. Cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, ..
43.10€
Be PVM:43.10€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 26 (3 puslapių)
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus per savo asmenine paskyra. Susipažinkite su mūsų taisyklėmis.