Produkto kodas: dekstroze_sosa_325
Dekstrozė (gliukozė, vynuogių cukrus) Tai organizmo įsisavinamas angliavandenis ir natūralus
saldiklis, kurio randama vynuogėse ir kituose vaisiuose bei uogose. Svarbiausias
organizmo angliavandenis, visi kiti angliavandeniai virškinimo metu yra
verčiami gliukoze. Tai balta skaidri kristalinė med..
3.50€
Be PVM:2.89€
Produkto kodas: 144833
Dekstrozė .Gliukozė (dekstrozė, vynuogių
cukrus) – gerai organizmo įsisavinamas angliavandenis ir natūralus saldiklis,
kurio randama vynuogėse ir kituose vaisiuose bei uogose. Sudėtis: DeksrtozėMaistinė energetinė vertė
per 100 g. produkto 1547 KJ/364 kcal., riebalai 0 g., iš kurių sočiųjų riebal..
4.50€
Be PVM:3.72€
Produkto kodas: 10023
IzomaltasSudėtis :Cukraus pakaitalas
izomaltas, sorbitolis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: vyno rūgštis.Maistinė energetinė vertė
per 100 g. produkto :985kj/236kcal, riebalai
0g., iš kurių sočiųjų riebalų0g.,Angliavandeniai 98 g.
iš kurių cukrų 0g.Baltymai0g.Druska 0,3 g.Grynasis kiekis 100..
3.50€
Be PVM:2.89€
Brand: Funcakes, Nyderlandų Karalystė
Produkto kodas: TYLO/CMC
Tylo milteliai (tylozė)
60 g.Tylo milteliai naudojami maišant su cukrine mase, norint kad
greičiau džiūtų gaminant figūrėles.250 g. Cukraus masės sumaišykite su 3 g (1 arbatinį
šaukštelį) tylo milteliais ir trupučiu vandens. Gerai išminkykite masę. Modeliuokite
figūrėles.CMC - Tylo milteli..
5.70€
Be PVM:4.71€
Produkto kodas: 37850
Vaisių pektinas NHPektinas konditerijoje naudojamas kaip tirštiklis gaminant tyres, glazūras, vaisių pastoms, verdant uogienes.Sudėtis: tirštiklis amidintas pektinas E440, stabilizatorius, natrio difosfatas, antioksidantas kalcio fosfatas.Maistinė energetinė vertė per 100 g. produkto: 260 kj/60 kcal..
8.70€
Be PVM:7.19€Rodoma nuo 1 iki 5 iš 5 (1 puslapių)