
- Produkto kodas: 18151
Callebaut Crema 811 juodo šokolado įdaras. Įdaras yra jau
paruoštas naudojimui. Šis įdaras tinka šokoladinių saldainių įdarams. Ledų gamybai,
tortų biskvitų pertepimams. Desertų puošybai.
Callebaut Crema 811 sudėtyje turi 28% šokolado.
Pagaminta tik iš aukštos kokybės natūralių ingredientų. Su
alyvuogių ir saulėgrąžų aliejumi. Be dirbtinių priedų ar skonių, be sojų ir
palmių.
Naudojimo instrukcija: Laikyti sausoje patalpoje. Ideali
15-20 °C temperatūra. Nelaikykite šaldytuve ar šaldiklyje. Išėmimui visada
naudokite švarius ir sausus šaukštus ar menteles. Rekomenduojame kremo nešildyti.
Jei laikymo metu išsiskiria aliejus, galite atkurti pradinę tekstūrą gerai
išmaišę. Žema temperatūra gali sukelti riebalų kristalizaciją, todėl gali
susidaryti gumuliukai, o nežymus pašildymas kartu maišant gali atkurti norimą
tekstūrą.
Sudėtis : Cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,
alyvuogių), šokoladas 28,0% (cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai,
kakavos masė), dekstrozė, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali vanilės
kvapioji medžiaga. Gali būti pieno ir riešutų.
Maistinė energetinė vertė per 100 g. produkto: 2325 kcal/556
kj., riebalai 35 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys 6,4 g., angliavandenių
54,6 g., iš kurių cukrų 52,9 g., baltymai 3 g., druska 0,01 g.
Grynasis kiekis: 250 g.
Kilmės šalis Belgija