
- Produkto kodas: 18179
Callebaut Crema šokoladinis – karamelinis įdaras. Įdaras yra
jau paruoštas naudojimui. Šis įdaras tinka šokoladinių saldainių įdarams. Ledų
gamybai, tortų biskvitų pertepimams. Desertų puošybai.
Callebaut Crema Gold sudėtyje yra 8% šokolado , karamelinio
šokolado, kuris yra stipriomis iriso, sviesto, grietinėlės ir žiupsneliu
druskos natomis.
Pagaminta tik iš aukštos kokybės natūralių ingredientų. Su
alyvuogių ir saulėgrąžų aliejumi. Be dirbtinių priedų ar skonių, be sojų ir
palmių.
Naudojimo instrukcija: Laikyti sausoje patalpoje. Ideali
15-20 °C temperatūra. Nelaikykite šaldytuve ar šaldiklyje. Išėmimui visada
naudokite švarius ir sausus šaukštus ar menteles. Rekomenduojame kremo nešildyti.
Jei laikymo metu išsiskiria aliejus, galite atkurti pradinę tekstūrą gerai
išmaišę. Žema temperatūra gali sukelti riebalų kristalizaciją, todėl gali
susidaryti gumuliukai, o nežymus pašildymas kartu maišant gali atkurti norimą
tekstūrą.
Sudėtis : Cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,
alyvuogių), PIENO MILTELIAI, nugriebto pieno milteliai, baltas šokoladas su
karamele (kakavos sviestas, cukrus, nenugriebto PIENO MILTELIAI, PIENO
MILTELIAI, nugriebto PIENO MILTELIAI, karamelizuotas cukraus sirupas,
emulsiklis natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska), emulsiklis: lecitinas.
Maistinė energetinė vertė per 100 g. produkto: 2326 kcal/556
kj., riebalai 34 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys 7,9 g., angliavandenių
53,9 g., iš kurių cukrų 53,7 g., baltymai 8,3 g., druska 0,49 g.
Grynasis kiekis: 250 g.
Kilmės šalis Belgija