
- Produkto kodas: 14429
- Svoris: 460.00g
Mišinys nepakartojamo skonio sūrio pyragui su kaušinio
baltymo plutele. Išsikepsite 26 cm skersmens pyragą, kuriuo nustebinsite savo
svečius ar šeimą.
1.
Pyrago padui Jums papildomai reikės:
•
100 g minkšto sviesto
•
1 vnt. M dydžio kiaušinio
2. Sūrio pyragui Jums papildomai reikės:
•
500 g. pyragams skirtos varškės
• 150 ml.
pieno
3.
Kiaušinio baltymo
plutelei Jums papildomai reikės
• 40 g.
cukraus
• 300 ml.
pieno
• 3 vnt. M
dydžio kiaušinių.
Paruošimo
būdas: 1. Pakelį „Backmischungen“ , 100 g minkšto sviesto ir 1 vnt kiaušinio elektriniu
mikseriu sumaišykite iki vientisos masės. Masė turi būti minkoma. 26 cm Ø formos dugną ištepkite šiek tiek sviestu, nepamirškite ir šonus. 3-čią
dalį masės atskirkite ( tai bus pyrago kraštams ) Išklokite didesnę dalį
masės formos dugną. Tuomet su likusia mase pasidarykite pyrago neaukštus kraštus . Dėkite į šaldytuvą, kol paruošite kremą.
2. Pakelį pavadinimu
„Cremepulver“, 500 g. varškės, 150 g. pienu šluotele gerai sumaišykite iki
vientisos tekstūros. Atsargiai pilkite ant suformuoto pyrago pado.
3. Nuo 300
ml. pieno nuimkite 4 valgomus šaukštus pieno į atskirą dubenėlį. Į jį
įmaišykite pakelį su pavadinimu „Scheckenmasse“ . Likusį pieną užvirinkite, nuimkite nuo
ugnies, lėtai pilkite ir tuo pat metu šluotele maišydami pilkite pieną
sumaišytą su „Scheckenmasse“ . 3 M dyžio kiaušinius atskirkite nuo baltymo.
Trynius įmaišykite į jau pravėsusį pieną. Cukrų ir baltymus išplakite iki standžių
putų. Baltymą labai atsargiai įmaišykite į pieno, kiaušinio trynių kremą.
Atsargiai pilkite ant sūrio kremo.
Kepkite
įkaitintoje orkaitėje( viršus / apačia) iki 200 ° C temperatūros 70 min. Jei kepsite programa
su vėleliu orkaitę įkaitinkite iki 180 ° .
Pagal
poreikį į varškės masę galima įdėti razinų, abrikosų ar kitų vaisių
Grynasis
kiekis 480 g.
Kilmės
šalis Vokietija