Menu
Prekių krepšelis

Mišinys sūrio pyragui

Mišinys sūrio pyragui
Mišinys sūrio pyragui
Mišinys sūrio pyragui
  • Produkto kodas: 14429
  • Svoris: 460.00g
5.50€
Be PVM: 4.55€

Mišinys nepakartojamo skonio sūrio pyragui su kaušinio baltymo plutele. Išsikepsite 26 cm skersmens pyragą, kuriuo nustebinsite savo svečius ar šeimą.

1.      Pyrago padui Jums papildomai reikės:

• 100 g minkšto sviesto

• 1 vnt. M dydžio kiaušinio

2.      Sūrio pyragui Jums papildomai reikės:

• 500 g. pyragams skirtos varškės

• 150 ml. pieno

3.      Kiaušinio baltymo plutelei Jums papildomai reikės

• 40 g. cukraus

• 300 ml. pieno

• 3 vnt. M dydžio kiaušinių.

Paruošimo būdas: 1. Pakelį „Backmischungen“ , 100 g minkšto sviesto ir 1 vnt kiaušinio elektriniu mikseriu sumaišykite iki vientisos masės. Masė turi būti minkoma. 26 cm Ø formos dugną ištepkite šiek tiek sviestu, nepamirškite ir šonus. 3-čią dalį masės atskirkite ( tai bus pyrago kraštams ) Išklokite didesnę dalį masės formos dugną. Tuomet su likusia mase pasidarykite pyrago neaukštus kraštus . Dėkite į šaldytuvą, kol paruošite kremą.

2. Pakelį pavadinimu „Cremepulver“, 500 g. varškės, 150 g. pienu šluotele gerai sumaišykite iki vientisos tekstūros. Atsargiai pilkite ant  suformuoto pyrago pado.

3. Nuo 300 ml. pieno nuimkite 4 valgomus šaukštus pieno į atskirą dubenėlį. Į jį įmaišykite pakelį su pavadinimu „Scheckenmasse“  . Likusį pieną užvirinkite, nuimkite nuo ugnies, lėtai pilkite ir tuo pat metu šluotele maišydami pilkite pieną sumaišytą su „Scheckenmasse“ . 3 M dyžio kiaušinius atskirkite nuo baltymo. Trynius įmaišykite į jau pravėsusį pieną. Cukrų ir baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymą labai atsargiai įmaišykite į pieno, kiaušinio trynių kremą. Atsargiai pilkite ant sūrio kremo.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje( viršus / apačia)  iki 200 ° C temperatūros 70 min. Jei kepsite programa su vėleliu orkaitę įkaitinkite iki 180 ° .

Pagal poreikį į varškės masę galima įdėti razinų, abrikosų ar kitų vaisių

Grynasis kiekis 480 g.

Kilmės šalis Vokietija

 

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus per savo asmenine paskyra. Susipažinkite su mūsų taisyklėmis.